• Начало»
  • Актуални новини и продукти (още...) 

Актуални новини и продукти (още...)

Опънати тавани Барисол допълват визията на новото студио на един от Националните ни медийни канали!


2018та година завърши със създаването на поредния шедьовър от Barrisol Normalu S.A.S., а именно системата Барисол ELT3D. Пречупването на LED светлината през специално разработеното платно Барисол, води до проявата на уникални 3D ефекти. Още детайлитук.


Този проект съчетава различните модели платна от серията Mirror в ефектна и изключително модерна комбинация, придаваща неповторим облик на помещението!

COPYRIGHT 2009-2018 BARRISOL NORMALU S.A.S.


Върху площ от 16 000 m2 площ бяха монтирани акустични опънати тавани Барисол в Aspire Sports Dome Doha - най-големият закрит спортен център в света! Архитекти: Cico and Roger Taillibert


Невидима, безшумна, ефективна! Благодарение на постоянна температура на стените в затворено помещение, естественото движение на въздуха и голямата топлообменна повърхност на платната Барисол, допринасят за това системата Clim да осигури изключителен комфорт в случай на затопляне или охлаждане. Повече информация в брошурата!


ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

С пожелание за здраве и успехи!


Музей на Nestle-Вевей, Швейцария. На площ от 3000 кв.м. са реализирани уникални органични форми, чиито дизайн е дело на архитектите от Concept Consul. За изпълнението на този проект беше използван новият модел платно Barrisol Reverso, като то дава възможност за постигане на 3D форми с най-високо качество.


За пореден път платната Барисол бяха в центъра на световните събитията, а именно срещата на НАТО в столицата на Полша - Варшава. От светещи платна Барисол бяха изработени тридесет и четири "диамантени" лампи, който изобразяват логото на НАТО и които допринесоха за уникална атмосфера на самата среща.


Опънати тавани Барисол на модно ревю! Дизайнерката на луксозно бельо Шантал Томас показа редица свои колекции създадени през годините в музея за принтиран текстил в Мюлуз. За интериора бяха използвани транслуцентни и принтирани опънати платна Барисол оформящи стените и таваните на отделните сетове!


ОПЪНАТИ ТАВАНИ BARRISOL НА BEGE EXPO 2015!

За осма поредна година на 24-25 ноември 2015 г. ще се проведе водещото събитие на Балканите за игрална и развлекателна индустрия BEGE EXPO! На лоби бара освен на по питие, можете да видите и монтирани опънати тавани Барисол. Ще ви очакваме!


С уникалните си размери от 15/5 м., това произведение на изкуството наречено "Безстрашният", представлява един от най-големите проекти показани на третия фестивал на светлината в Амстердам. Създаден по идеята оригами, той има за цел да илюстрира историята на Нидерландска Индия (днешна Индонезия), чиито плавателни съдове в миналото са плавали в тези води.


С идеята да покаже последната иновативност и гъвкавост на продуктите Barrisol, френският производител Normalu S.A.S. създаде щанд, както и серия от светещи предмети представени на изложението Biennale Interieur 2014 в Кортрейк, Белгия. Уникалният дизайн е дело на Ross Lovegrove, който е известен с проектирането на триизмерни фигури. За да се насладите на този уникален продукт, можете да надникнете и тук.


Представяме Ви детайла изграден от платна Barrisol над лоби бара на изложението BEGE EXPO - Balkan Entertainment & Gaming Expo, в Интер Експо Център София! Заповядайте в дните 21-22.10.2014.


Вече и на Олимпиада! Опънати тавани Барисол допринесоха за естетичната визия на откриването на двадесет и вторите зимни олимпийски игри в Сочи. Вижте и няколно феерични кадъра!


Ексклузивно покритие "BETON" част от серията платна Barrisol Les Effet Matieres. Придава оригинален и декоративен ефект. Подходящо за стени и тавани.


На ежегодното изложение BATIMAT в Париж, чиято цел е представяне на новостите в сферата на строителството, Barrisol Normalu беше удостоена със златен медал в категорията за интериорен и екстериорен дизайн на 3D форми.


Нова линия платна Barrisol, тип "огледало". Наличност във различни варианти: сребро, злато и други. Платната се монтират на модулни рамки с форма на кръг, триъгълник, квадрат, правоъгълник и други. Сертифицирани клас A+. Каталог!


Календар BARRISOL 2013

Вече можете да изтеглите календара за 2013 ТУК!


Светещите платна Barrisol създават усещане за комфорт.


Всички продукти Barrisol са сертифицирани клас A+