• Начало»
  • Наскоро завършени обекти в България 

Наскоро завършени обекти в България

Обемна светеща фигура съставена от транслуцентни платна Барисол осветени с RGB LED осветление и монтирана на стена.


Изключително находчива и интересна идея за пресъздаването на гледки от слънчева Гърция през прозорчета изпълнени с принтирани платна Барисол!


Навреме за летния сезон завършихме монтажа на опънати тавани Барисол във вила край морето. Изчистеният летен дизайн допълнихме с бели лакови и транслуцентни платна Барисол!


Супермаркет ФАНТАСТИКО бул.Йерусалим! Там може да откриете платна Барисол тип лак, транслуцент и принт в зоните "хладилна точка", "зеленчук", "алкохол", "козметика", "био", и "каси".


Транслуцентен опънат таван Барисол с печат краси обновения кафе-бар Belle Vue в гр.Стара Загора!


Забележителен проект изпълнен по идея на Проф.Боян Добрев от Национална Художествена Академия! Принтираните светещи платна Барисол пресъздават историята на Българската Държавна Железница в миниатюрни снимки, които погледнати от разстояние оформят колелата на локомотив. Това творение можете да видите на живо в обновенаната Централна ЖП гара - София (видео)!


Супермаркет ФАНТАСТИКО ул.Любляна! Опънати тавани Барисол можете да видите в зоните "гондоли", "зеленчук", "хляб" и "козметика"!


Новият супермаркет ФАНТАСТИКО отвори врати в Младост 4, в близост до Бизнес парк София. Лакови, матови и принтирани опънати тавани Барисол допълниха интериора създаден от Cityscape Architects.


Националният Музеен Комплекс или "БГ ЛУВЪР" предстои да отвори врати на 28.05.2015 г. Имахме честта да участваме в проекта на една от най-хубавите зали. Пътеки от транслуцентни платна Барисол разделени от специфичен профил, позволящащ монтажа на цялата комуникация и допълнителното осветление на залата.


Представяме Ви албум със снимки от наскоро завършени обекти!


В края на миналата година личният фотограф на Barrisol Normalu S.A.S засне едни от последните и най-интересни наши проекти с опънати тавани Barrisol.


В навечерието на Коледните празници отвори врати магазин Фантастико на ул.А.С.Пушкин!


Нов магазин Фантастико с нови идеи реализирани с принтирани опънати тавани Барисол!


Честито на меломаните - веселете се от сърце!


Принтирани платна в различни равнини!


Опънати тавани Барисол сред прекрасните Родопи!


Извънземни опънати тавани Барисол в супермаркет ФАНТАСТИКО на спирка Оряхово.


Феерия от цветове в комбинация с транслуцентни 3D платна Барисол.


Кратка разходка из Манхатън, Ню Йорк!


Средиземноморски ресторант в центъра на гр.Равда. Вкусно хапване и уникална атмосфера, част от която създават и нашите принтирани платна Барисол.


Логото на Европейският Парламент и Комисия се допълва чудестно от лаково платно Barrisol в подходящият син цвят. Barrisol - качество на Европейско ниво!


Поредният интересен проект реализиран с перфорирани платна Barrisol.


Транслуцентните платна Barrisol внасят светлина и уют!


Иновативен комплекс, който включва естетична дерматология, Beauty Center и детски АРТ и парти център. Таваните естествено са опънати тавани Barrisol тип "лак".


Ето и няколко снимки от новият супермаркет ФАНТАСТИКО в Студентски град. Всеки следващ магазин експериментира с нов дизайн във формите на опънати тавини Барисол. Освен традиционните вече принтирани кубове в зона "зеленчук", принтове в зони "вход" и "алкохол", беше оригинално разработена идеята в зона "козметика", която включва основен червен лаков таван с огледален ефект и вградени светещи фигури с форма на "червило".


Светещи кубчета Барисол. В новият офис на Trader.bg от транслуцентни (светещи) платна Барисол са направени обемни 3D фигури с форми на кубчета монтирани, както на стената, така и на тавана.


Нов супермаркет ФАНТАСТИКО с позната, но същевременно раздвижена визия беше открит в кв.Дървеница. Зона "козметика" съчетава основен таван от черно лаково платно в комбинация с червена обемна 3D фигура, наподобяваща "червило". И двата цвята лакови платна имат огледален ефект създаващ дълбочина.


Светещ опънат таван Барисол - съчетава транслуцентно платно с печат "небе", осветен контурно с луминисцентни пури. Интересно решение за внасянето на дневна светлина в дома.


Missing image!

Един от най-интересните проекти реализирани в последно време съчетава ефект на осветително тяло и има декоративен елемент. Идейният проект и реализация са изцяло дело на Барисол България.


Реализация на опънати тавани Барисол Колор. Оригиналната идея от 3D комбинация на светещи платна с обемни форми и оптични влакна, е решение реализирано с помощта на водещ дизайнер от Турция.